Se rupe ciocolata bucatele si se topeste pe baie de aburi, impreuna cu untul margarina). Se freaca - 10 minute - ouale cu zaharul, zaharul vanilat si sarea, pana ce devin cremoase, dupa care se incorporeaza ciocolata topita, smantana (frisca), faina si praful de copt.
Se stropesc piscoturile cu lichior. Se toarna jumatate din aluat intr-o forma de chec, unsa si infainata (lungimea: circa 30 cm), se aseaza peste el doua randuri de piscoturi (puse pe lung) si deasupra se toarna cealalta jumatate de aluat. Se da checul 50 de minute la cuptorul incins la 150gr. si se lasa sa se raceasca.
Se taie ceva mai mare cele 2 ciocolate pentru glazura, se topesc impreuna (pe baia de abur), se toarna peste chec si se lasa sa se inchege.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii