Chec cu banane si crema nugat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chec cu banane si crema nugat

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 gr zahar
  • 3 linguri crema nugat (Nutella)
  • 10 linguri ulei (100 ml)
  • 150 ml lapte
  • 7 linguri pesmet
  • 7 linguri faina tip 000
  • 1 praf de copt
  • 4 banane coapte

Mod de preparare

Mixam ouale cu zaharul spuma, apoi adaugam 2 linguri crema nugat, uleiul si mixam foarte bine. Adaugam laptele, pesmetul si faina amestecata cu praful de copt.

Compozitia se mixeaza, apoi se adauga bananele taiate rondele. Tapetam o forma de chec cu hartie de copt si turnam compozitia de chec. Coacem in cuptorul incalzit 40-50 minute pana ce trece testul scobitorii.

Dupa coacere se lasa la racit, se scoate din tava si se unge cu restul de crema nugat.

Pofta dulce!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise