Batem untul cu zaharul. A daugam pe rand cate un galbenus si amestecam usor sa devina o crema pufoasa. Adaugam faina, amidonul de porumb si alunele maruntite. Batem albusurile, ca pentru bezele si amestecam cu restul aluatului. Tapetam o tava cu diametrul de 22cm (rotunda) si punem compozitia in tava. Introducem la cuptor la o temperatura de 160-170 grade pentru cca 20-30 minute. Scoatem tava din cuptor, lasam checul sa se raceasca, ungem cu gem si pudram cu alunele taiate mai mare si zaharul pudra.
Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii