Se taie caisele si curmalele in bucati mici si se amesteca cu celelalte fructe uscate, apoi se stropesc cu esentele de vanilie si lamaie.
Se taie caisele si curmalele in bucati mici si se amesteca cu celelalte fructe uscate, apoi se stropesc cu esentele de vanilie si lamaie.
Se bat ouale impreuna cu zaharul si apoi se dauga faina cernuta, se amesteca bine si apoi se pune praful de copt stins in zeama de lamaie.
Se incorporeaza in aluat fructele uscate si macul si se omogenizeaza.
Se unge forma de copt si se pune compozitia.
Se coace in cuptorul preincalzit, circa 40 de minute.
Dupa ce s-a copt, se scoate din forma si se unge cu glazura din zahar pudra si zeama de lamaie, apoi se decoreaza cu flori de zahar.
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii