Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.
Intr-un bol se bat ouale se adaugă zahărul si se bat cu un tel pana se albesc.
Puneți iaurtul , untul moale și amestecati bine.
Se adauga faina si praful de copt și se amestecă.
Se imparte preparatul obtinut în 2 .
In jumatate de compozitie adaugam vanilia iar in cealalta jumatate crema de ciocolata.
Se amestecă fiecare preparat.
Intr-o tava de chec unsa se toarnă cele 2 preparate alternand culorile .
Se da la cuptor timp de 40-45 minute.
Am pus pepitele de ciocolata deasupra dupa 20 de minute de copt.
Demulati si lasati sa se raceasca pe un grill.
Taiati felii si serviti.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii