Se separa albusul de galbenus. Se bate albusul bine cu zaharul si zaharul vanilat. Separat galbenusul se bate cu putina sare, apoi se amesteca cu albusul. Se pune uleiul, faina. Stingem praful de copt cu putin otet sau lamaie si turnam peste compozitie. Pregatim tava pentru chec, o ungem cu ulei si o tapetam cu faina. In tot acest timp cuptorul trebuie sa fie incalzit. Turnam compozitia in tava, lasam putin si amestecam cu cacaoa, turnam si asta deasupra Punem alunele deasupra si punem la cuptor.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii