Chec aperitiv multicolor

Intr-adevar acest chec este un aperitiv gustos, avand in compozitie o multime de ingrediente care-i dau o aroma deosebit de placuta.

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa
Chec aperitiv multicolor

Ingrediente

  • 4 oua
  • 80 ml iaurt
  • 30 ml ulei masline
  • 200g carnaciori afumati
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei galben
  • 80 g branza telemea sau cas sarat
  • 50 g mozzarella sau cascaval
  • 10 masline negre taiate rondele
  • 2 linguri marar verde tocat marunt
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 150 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Intr-adevar acest chec este un aperitiv gustos, avand in compozitie o multime de ingrediente care-i dau o aroma deosebit de placuta si cu care iti poti impresiona invitatii la masa sau de ce nu familia.Trecem acum la prepararea checului:

Mai intai ne vom ocupa de ardei, pe care ii vom taia bucatele nu prea mici, cascavalul si branza le vom da pe razatoare, maslinele le scoatem samburii si le vom taia rondele sau bucati nu prea mari, la fel si carnaciorii, fie ii vom felia, sau ii vom taia bucati mai mici.

Intr-un bol mai mare vom bate ouale cu uleiul de masline, cu ajutorul unui tel, apoi vom adauga ardeii grasi, branza si cascavalul rase, rondelele de masline, mararul tocat marunt si iaurtul, iar la final vom asezona dupa gust. Dupa ce am amestecat totul bine, vom adauga faina care a fost in prealabil amestecata cu praful de copt. Vom pregati o forma de chec pe care am captusit-o cu hartie de copt, turnam compozitia in forma si o vom da la cuptorul preincalzit la temperatura de 170 de grade C, timp de 45 de minute.

Inainte de a se finaliza termenul de coacere, vom avea grija sa-l rumenim putin, apoi il scoatem si-l lasam sa se raceasca bine. Dupa ce s-a racit, il putem felia si se poate servi rece sau chiar mai caldut. Sa nu va speriati daca checul va da putin inapoi, este ceva normal pentru ca ingrendientele din compozitie sunt destul de grele. Este un aperitiv gustos si foarte delicios.

Va doresc spor si Pofta buna !

Specific: Romania

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise