Curatam ceapa, o taiem marunt si o sotam in cele 2 linguri de ulei.
Separat amestecam faina cu praful de copt si adaugam pe rand ouale,laptele,uleiul,untul topit si apoi racit.Amestecam bine cu ajutorul unei palete .Mai adaugam ceapa sotata,ardeiul gras curatat,spalat si taiat cubulete mici,patrunjelul verde taiat marunt,cimbrul si condimentam cu sare si piper dupa gust.Amestecam pentru o buna omogenizare.
La final adaugam si bucatile de ton(scurgem conserva de ulei) si amestecam usor astfel incat bucatile de ton sa nu se zdrobeasca.
Ungem o tava cu ulei si tapetam cu faina ,turnam compozitia de mai sus si apoi dam la cuptorul preincalzit,la 180 de grade timp de circa 40-45 min.
Facem testul scobitorii si cand a fost trecut scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca in ea checul aperitiv apoi scoatem si taiem felii potrivite.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii