Cascavalul il dam pe razatoarea cu gauri mari, sunca si ardeiul le taiem cubulete mici, apoi le adaugam peste cascavalul ras, impreuna cu maslinele si mazarea decongelata.
Ouale crude la batem bine si le amestecam cu smantana.
Faina o amestecam cu praful de copt, apoi o adaugam la ouale batute cu smantana.
Amestecam apoi cele doua compozitii( cascavalul cu ouale) si potrivim gustul de sare si piper.
O tava de chec o tapetam cu hartie de copt unsa cu putin unt si punem in ea 1/2 din compozitie. Pe marginile tavii punem doi carnati si intre ei ouale fierte :
Acoperim ouale cu compozitie de chec ramasa si pe mijloc punem al treilea carnat .
Deasupra punem feliile de branza topita , pe care le ornam cu putin ardei rosu si frunze de patrunjel verde, sau fiecare cum doreste.
Dam tava de chec la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C pentru 40-45 de minute , pina se rumeneste deasupra.
Cand este gata, scoatem checul din cuptor si il lasam s se raceasca putin in tava.
Scoatem apoi hartia de copt si portionam checul.
Pofta mare sa aveti ! Sigur va veti impresiona mesenii cu el....
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/05/chec-aperitiv-cu-cascaval-cabanos-si-oua.html
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii