Chec aperitiv cu cascaval, cabanos si oua

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Chec aperitiv cu cascaval, cabanos si oua

Ingrediente

  • 300 g cascaval afumat
  • 3 fire carnati cabanos
  • 5 oua fierte tari
  • 4 oua crude
  • 4 felii branza topita
  • 70 g sunca Praga
  • 4 linguri smantana
  • 50 g masline negre fara samburi
  • 2 linguri mazare verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 plic praf de copt
  • 5 linguri faina
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns

Mod de preparare

Cascavalul il dam pe razatoarea cu gauri mari, sunca si ardeiul le taiem cubulete mici, apoi le adaugam peste cascavalul ras, impreuna cu maslinele si mazarea decongelata.

Ouale crude la batem bine si le amestecam cu smantana.

Faina o amestecam cu praful de copt, apoi o adaugam la ouale batute cu smantana.

Amestecam apoi cele doua compozitii( cascavalul cu ouale) si potrivim gustul de sare si piper.

O tava de chec o tapetam cu hartie de copt unsa cu putin unt si punem in ea 1/2 din compozitie. Pe marginile tavii punem doi carnati si intre ei ouale fierte :

Acoperim ouale cu compozitie de chec ramasa si pe mijloc punem al treilea carnat .

Deasupra punem feliile de branza topita , pe care le ornam cu putin ardei rosu si frunze de patrunjel verde, sau fiecare cum doreste.

Dam tava de chec la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C pentru 40-45 de minute , pina se rumeneste deasupra.

Cand este gata, scoatem checul din cuptor si il lasam s se raceasca putin in tava.

Scoatem apoi hartia de copt si portionam checul.

Pofta mare sa aveti ! Sigur va veti impresiona mesenii cu el....

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/05/chec-aperitiv-cu-cascaval-cabanos-si-oua.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise