Reteta postata pe: 03 decembrie 2010
Ingrediente
4 oua, 2 linguri de apa, 200 gr zahar tos, 300 gr faina, 130 ml lapte, 80 gr unt, 1 lingura de cacao sau 75 gr ciocolata menaj, o lingura coaja de lamâie rasa, zahar vanilat,citeva picaturi de esenta de rom, nuca de cocos
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
Mod de preparare
Se amesteca ouale cu zaharul si coaja de lamâie rasa pina devine cremos apoi se adauga alternativ faina,untul topit,laptele si esentele.Dati deoparte 3-4 linguri de compozitie in care o sa adaugati ciocolata topita sau cacao,in restul copozitiei adaugati nuca de cocos si puneti-o in forma care va place,eu folosesc rotunda cu gaura(cererea celor mici) in mijloc,apoi turnati restul compozitiei cu ciocolata si dati la cuptorul preincalzit 3-4 min inainte,la 180° cca. 25'.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Am batut albusurile spuma cu praful de sare, am adaugat zaharul si am mixat in continuare pana s-a
0 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Se lasa ouale la temperatura camerei,30 de minute.Intr-un castron se combina faina,o cana de zahar,praful
5 voturi
2 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate