Se face totul cu mixerul.
Se pun ouale si zaharul si se amesteca pana se face ca o spuma,se adauga laptele,uleiul si zaharul vanilat,se amesteca in continuare.
Se adauga faina,treptat,praful de copt si coaja de portocala.
3/4 din compozitie se toarna intr-o tava de tort tapetata cu hartie de copt,in restul de aluat se puna cacaoa si se toarna in tava sa acopere cat de cat suprafata
Se da tava la cuptor la foc mediu timp de 45 minute,cuptorul sa fie preincalzit.
pentru 2 tavi de cozonac,sau o tava intinsa , de cuptor,se face din 4 oua ,proportia este de 1 ou la 4 linguri de ingrediente.
Pofta buna !
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii