1. Se separa albusul de galbenus
2. In albus se pune putina sare si se bate spuma (tare), dupa care adaugam treptat zaharul si zaharul vanilat
3. Galbenusurile se freaca cu putina sare si cu o lingura apa clocotita
4. Adaugam galbenusurile peste albusul batut spuma, amestecand de jos in sus, dupa care punem si faina \"in ploaie\" si iar amestecam, intre timp stingem praful de copt in putina zeama de lamaie si-l adauga in compozitie.
5. Punem treptat si uleiul
6. Adaugam si esentele de rom sau vanilie
7. Cand compozitia este gata, pregatim tavile pt. copt, le ungem cu ulei si le tapetam cu putina faina
8. Cacao o amestec cu putin zahar vanilat si cateva picaturi de esenta de rom, se ia din compozitie cca 250-300 ml din compozitie si se amesteca cu cacao
9. Impartim compozitia pentru 2 tavi si o turnam in ele, deasupra cu o lingura turnam din compozitia pregatita cu cacao, (trasam linii \"ciocolatii\" pe toata suprafata compoztitiei simple de chec)
10. Se da la cuptor pentru cca 45\'
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii