Intr-un vas mare se freaca margarina rama cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile celor 6 oua, amestecandu-se foarte bine.
Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la compozitia de margarina, in ploaie.
Bicarbonatul se amesteca cu smantana si se adauga peste celelalte.
Se unge o forma de chec cu margarina si se pudreaza cu faina. In ea se rastoarna compozitia.
Se coace in cuptor, la foc mediu, timp de 40 de minute si inca 10 la foc foarte mic.
Pofta buna!
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii