Galbenusurile se freaca bine u 1 pahar si jumatate de zahar,cu zeama si coaja de lamaie si uleiul adaugat treptat.Se incorporeaza usor faina si apa putin cate putin.La urma se adauga albusurile bature spuma tare cu 2 linguri de zahar si putina sare.Se mai adauga nuci,si stafide date prin faina.In doua tavi de chec unse si tapetate cu faina se toarna compozitiasi coace cam 40 de minute in cuptorul incins dinainte. Se pastreaza proaspat circa 2 saptamani.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii