Mod de preparare file: Fileul se spala, si se usuca bine. Pe o farfurie intinsa se pun amestecul de provence, sarea, piperul si susanul. Fileului i se face o crusta din susan si amestec apoi se pune in togaia incinsa cu ulei. Se adauga si gimbirul si se prajeste 3-4 minute pe fiecare parte.Se scot pe un servetel de hartie. Se servesc stropite cu suc de lamaie.
Mod de preparare champignon: Intro tigaie se incinge uleiul si se adauga ciupercile. Se calesc 5 minute la foc mare. Se adauga apoi ceapa si usturoiul si se calesc 2-3 minute la foc mediu. Se adauga pasta de tomate si supa si se lasa fara capac maxim 10 minute. Se adauga apoi salvia si smantana si se mai lasa 5 minute . Se condimenteaza si se adauga ceapa.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii