Se spala ciupercile, se curata de piele, dupa care se taie coditele, sa obtineti doar palaria pentru a se putea pune compozitia inauntru. Coditele taiate le puteti marunti, de asemenea ceapa, usturoiul, rosia si celelalte ingrediente se toaca, se amesteca impreuna cu condimentele si se calesc timp de 5-10 min in tigaia unsa cu 100 gr unt. In timp ce se caleste compozitia, adaugati cate 1 lingura de smantana in compozitie amestecand usor pana la reducerea acesteia. Intre timp, intr-o tava puneti restul untului, apoi tineti in cuptor 2 -3 minute pana se topeste; scoateti tava, apoi asezati ciupercile.
Dupa ce compozitia este gata, cu o lingurita umpleti fiecare ciuperca. Deasupra, puneti cate o felie subtire de cascaval, iar deasupra o frunza de patrunjez pentru aroma si aspect. Dupa ce ati terminat de umplut ciupercile, daca mai aveti destula compozitie, umpleti un cartof fiert cu restul compozitie si asezati-l pe tava langa ciuperci. Introduceti tava in cuptorul incalzit la o temperatura de 180-200 grade si lasati timp de 40-45 minute. Dupa ce a trecut timpul estimat obtineti o mancare consistenta pe care o puteti aseza in farfurie langa o salata pentru un plus de savoare. Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii