Se curata palariile de la ciuperci. Picioarele se detaseaza. Ceapa tocata marunt se pune in cratita cu ulei (unt) incins si se lasa pana capata o culoare aurie. Se adauga picioarele de la ciuperci, tocate marunt, la foc mic. Cind s-a evaporat apa lasata de ciuperci se pun rosiile tocate marunt si se adauga sare, piper dupa gust. Dupa aproximativ 3-5 min se adauga mararul si patrunjelul tocat fin. Palariile se aseaza in tava (eu am pus pe hirtie de copt) si se pune compozitia. Deasupra se preseara cascaval. Se baga la cuptor (la cuptorul electric am pus 15 min la 150 grade si 15 la 200 grade dar la program de aer cald)si se lasa pana se coc si palariile. Eu le-am folosit garnitura la un pui la punga!.Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii