Carnea tocata se framanta bine cu mana apoi se pune la frigider cateva ore ( cel mai bine este de seara pana dimineata )
Inainte de a praji micii se adauga putina boia si piper dupa gust, se framanta bine, se formeaza bile din amestecul de carne(aprocsimativ 40 de bucati).Pe blat de lucru uns cu ulei in prealabil se ruleaza bilele dandu-le forma de mici (7-8 cm. lungime).
Pe gratarul uns cu slanina sau seu, se aseaza micii si se prajesc.
Se servesc zece mici la o portie, pe pat de ceapa taiata cubulete mici. Se aseaza micii care se presara cu ardei iute zdrobit.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii