Se curata cepele de coaja,se oparesc 1 minut in apa cu sare clocotita pentru a se putea scobi mai usor.Li se scobeste cu grija miezul cu o lingurita.Se taie cubulete rosiile curatate de coaja.Se taie marunt patrunjelul si coditele de ceapa verde.Costita se taie cubulete si se da prin masina de tocat pieptul de pui.Se amesteca toate ingredientele,se sareaza se pipereaza si se umplu cepele scobite.
Cepele se aseaza intr-un vas de Yena,se toarna peste ele zeama de supa realizata cu ajutorul cubului Knorr gaina.Se baga la cuptorul incins si se fierb 50 de minute,stropindu-le din cand in cand cu zeama.Se desface faina cu putina apa ,se amesteca cu smantana si se toarna peste zeama din cuptor se mai gusta potrivindu-se de sare si piper.Se mai dau cateva clocote sa se lege sosul.Se servesc cu codite de ceapa verde tocate deasupra. Este f.gustos.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii