Se curata cepele de primul invelis,apoi se oparesc in apa clocotita cu sare circa 1 minut.Se taie capacelul si cu ajutorul unei lingurite se scoate miezul cu mare atentie sa nu se rupa foile de ceapa.
Intr-o cratita se adauga uleiul,carnea tocata,ciupercile tocate marunt,miezul de la ceapa tocat tot marunt,orezul,si pasta de tomate si se calesc impreuna cu 100 ml supa de carne,pana scade tot sosul.Se lasa sa se racesca compozitia si se adauga oul putin batut,usturoiul pisat si condimente,dupa gust.Cu acest amestec se umple cepele.Se pun intr-o tava de iana unsa cu puitin ulei si 50ml supa de carne se dau la cuptorul incins pentru 20-30 de minute.
Se servesc cu garnitura de ciperci intregi fripte la gratar,sau orice altceva va place.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii