Se pune intr-un ceainic ceaiul verde, zaharul, frunzele de mentasi coaja de portocale. Se clocotesteintr-un ibric 6 cesti de pa. Apa clocotita se toarna in ceainic si se lasa 10-15 min la infuzie.Pentru obtinerea unei bauturi gazoase , se ia din ceainic o ceasca de ceai si se toarna inapoi ridicind capacul treptat pe masura ce se toarna ceainicul in ceainic.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii