Se pun semintele de susan si ciuperca intr-un mojar si se piseaza cu pistilul sau se macina repede intr-o risnita de cafea. Se pune amestecul intr-o oala si se adauga frunzele de ceai. Se da apa in clocot si se toarana peste ingrediente. Se lasa sa stea 2-3 min inainte de a bea. Dupa aceea, ingredientele se pot minca.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii