CEAFA UMPLUTA CU CASTRAVETI MURATI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 kg ceafa porc (de preferinta bucata intreaga)
  • 300 g castraveti murati
  • 2 linguri pesmet
  • 100 g cascaval
  • 1 lingurita boia dulce
  • 100 g untura de porc
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 ou
  • un varf de cutit nicsoara macinata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se curata, se spala si se scurge. Apoi se taie astfel incat sa se obtina o foaie de carne de cca 1 cm grosime si se presara cu cimbru, sare si piper dupa gust. Castravetii se taie in cubulete, se storc bine de zeama si se amesteca intr-un castron cu pesmetul, oul, cascavalul dat pe razatoarea mare si nucsoara. Se intinde compozitia obtinuta pe foaia de carne, apoi se ruleaza carnea si se leaga cu ata alimentara sau se prinde cu scobitori. Se unge carnea cu untura, se presara cu sare si piper si se pune in tava in cuptorul incins. Se coace la foc potrivit, pana cand se rumeneste pe deasupra, apoi se taie in felii de cca 1 cm grosime si se serveste fierbinte cu o garnitura la alegere.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise