Nu am sa va dau cantitatea, doar de ce aveti nevoie, noi am fost 8 persoane.
Noi facem gratarele simple, adica fara condimente speciale sau ierburi aromatice, asta nu inseamna ca nu puteti alege condimentele preferate. Carnea se bate cu un ciocan de snitele si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce, apoi se aseaza pe un gratar bine incins, si uns cu putina grasime, sa nu se lipeasca carnea si se fac dupa preferinta, mai facute sau in sange, noi preferam intre. De asemenea puteti folosi orice fel de carne, sau legume si sa serviti cu garnitura preferata.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii