Se amesteca branza cu ceapa tocata si mararul tocat fin.
La fiecare bucata de carne se face o taietura astfel incat sa se formeze un buzunar.Se umple carnea cu amestecul de branza,se prinde cu scobitori si se pune la prajit in uleiul incins.Se sareaza si se pastreaza calde.
Radacina de marar se taie in rondele care se calesc in ulei incins.
Ceapa verde se taie in rondele mai groase si se pune la fiert in apa cu sare.
Se scurge.
Carnea se serveste impreuna cu radacina de marar calita,ceapa fiarta si iaurtul amestecat cu ceapa tocat fin si marar tocat fin.
Pentru ca sa nu iasa umplutura pe timpul prajirii se recomanda ca inainte,carnea sa se umple cu bucatele de paine si sa fiarba.Apoi se scoate painea si se pune umplutura de branza.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii