Cartofii se curata si se taie patratele.
Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tava dreptunghiulara,ca sa acopere tot fundul tavii.
Feliile de ceafa, se condimenteaza cu sare, piper, rosmarin si salvie si se pun peste cartofi,in asa fel ca sa se acopere toti cartofii.
Se acopera tava cu folie de staniol si se da la cuptor.
Nu se pune ulei.
Cand este gata, se indeparteaza folia de staniol si se lasa putin sa se rumeneasca.
Atentie!
Carnea trebuie sa fie suculenta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii