Punem tigaia la incins cu putin ulei, adaugam bucatile de carne si le prajim la foc mediu, pe ambele parti. Scoatem bucatile de carne intr-un bol, le condimentam si le acoperim cu folie sau un capac, pentru ca aromele sa se patrunda si carnea sa se fragezeasca.
Curatam si taiem cartofii bastonase, ii spalam si ii prajim in friteuza cand uleiul a atins temperatura setata. Cand sant prajiti ii lasam 1-2’ la scurs, apoi ii rasturnam intr-un bol si ii condimentam.
Servim impreuna cu feliile de carne si muratura la alegere, sau mujdei de usturoi.
Eu am servit la o portie, cate doua gratare, cativa cartofi si o jumatate de gogosar umplut cu struguri.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii