Ingrediente
&bullCeafă de porc 6 felii, cca. 1200 g,, &bullSare Himalaya 1 lingură,, &bullPiper proaspăt măcinat 1 linguriță,, &bullCimbru uscat 1 lingură,, &bullBoia de ardei dulce 1 lingură,, &bullVin alb demisec 200 ml,, &bullCeapă roșie 1 bucată,, &bullArdei kapia 1 bucată,, &bullUlei de măsline 1 lingură.
Dificultate: Medie | Timp: 4h
0 voturi
Mod de preparare
•Ceapa roșie și ardeiul kapia se curăță și se taie rondele.
•Rondelele de legume se intercalează printre bucățile de carne, se stropesc cu uleiul de măsline și se setează aparatul pe modul HIGH, pentru 2 ore. După ce trec cele 2 ore de gătit lent se adaugă vinul și se mai setează aparatul, tot pe modul High încă 60 de minute.
•Ceafa se servește ca atare sau cu garnitura preferată, noi am servit cu legume!
•Spor și poftă bună!