Ceafa de porc se asezoneaza cu sare, piper, cimbru si boia, apoi se asaza in picioare.
•Ceafa de porc se asezonează cu sare, piper, cimbru și boia, apoi se așază în picioare :D, în vasul aparatului slow cooker Crock Pot.
•Ceapa roșie și ardeiul kapia se curăță și se taie rondele.
•Rondelele de legume se intercalează printre bucățile de carne, se stropesc cu uleiul de măsline și se setează aparatul pe modul HIGH, pentru 2 ore. După ce trec cele 2 ore de gătit lent se adaugă vinul și se mai setează aparatul, tot pe modul High încă 60 de minute.
•Ceafa se servește ca atare sau cu garnitura preferată, noi am servit cu legume!
•Spor și poftă bună!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii