Cartofii se curata si ca si pentru prajiti, dar mai grosi. Ceafa se taie in bucati de 2 cm. Intr-un bol se pun cartofii, se adauga ulei, sare, piper, boia, cimbru si usturoi pisat si se amesteca,apoi se pun intr-o tava destul de incapatoare.
Morcovul se curata se taie rondele si se pune peste cartofi, apoi se adauga carnea condimentata cu condimente pt friptura, se adauga apa. Deasupra se pune foaie de aluminiu si se da la cuptor pentru 1 ora si jumatate.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii