Ceafa de porc am pregatit-o cu 2 zile inainte si am lasat-o la macerat. Am presarat-o cu sare, cimbru si ulei si am pus-o toata intr-un castron acoperita la frigider.Dupa 2 zile am fript-o pe gratar. Am facut un jar din lemn de fag, am curatat gratarul cu o perie de sarma, am pus ceafa (nu am mai uns cu slanina gratarul pentru ca friptura avea destul ulei), am prajit-o pe ambele parti bine (nu ne place in sange) si cand am terminat friptura am pus carnatii pe care i-am prajit pe ambele parti. Friptura si carnatii i-am pus in vase diferite cand le-am luat de pe foc pentru a nu-si schimba gustul. Friptura tinuta asa la macerat iese moale si usor de taiat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii