Ceafa de porc cu carnati la gratar

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Ceafa de porc cu carnati la gratar

Ingrediente

  • -ceafa de porc
  • -carnati gratar
  • -sare
  • -cimbru
  • -ulei

Mod de preparare

Ceafa de porc am pregatit-o cu 2 zile inainte si am lasat-o la macerat. Am presarat-o cu sare, cimbru si ulei si am pus-o toata intr-un castron acoperita la frigider.Dupa 2 zile am fript-o pe gratar. Am facut un jar din lemn de fag, am curatat gratarul cu o perie de sarma, am pus ceafa (nu am mai uns cu slanina gratarul pentru ca friptura avea destul ulei), am prajit-o pe ambele parti bine (nu ne place in sange) si cand am terminat friptura am pus carnatii pe care i-am prajit pe ambele parti. Friptura si carnatii i-am pus in vase diferite cand le-am luat de pe foc pentru a nu-si schimba gustul. Friptura tinuta asa la macerat iese moale si usor de taiat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise