Pentru aceasta reteta este indicat sa folosim castraveti mari,dar se pot folosi si castraveti mai mici.Numai castravetii murati in saramura sunt buni pentru acest preparat.
Castravetii se taie pe lungime in doua si se tin 12 ore in apa rece pentru a se desara si pentru a pierde din acreala.Cu ajutorul unei lingurite se scobesc.La cei ajunsi aproape de maturitate aceasta operatiune este mai simpla.
Amestecam carnea cu oul,pesmetul si ceapa taiata marunt,verdeata si piperul.Nu se adauga sare decat daca este absoluta nevoie.Cu aceasta compozitie umplem castravetii.Ii asezam intr-o tava in care adaugam uleiul,bulionul ,faina desfacuta in putina apa.Completam cu apa pana la nivelul umpluturii.Introducem la cuptor pentru 40 de minute.Daca sosul scade prea mult,vom mai adauga apa.La sfarsit sosul trebuie sa aiba consistenta unei smantani subtiri.Atunci cand ii servim, se poate adauga putina smantana si putin patrunjel verde,tocat marunt.Au un gust aparte daca sunt piperati ceva mai mult.
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii