Se aseaza castravetii in borcane de 800 gramese pun rondele de ceapa si morcov printre ele.La fiecare borcan se pune o lingurita junate de sare de mutaturi si 2 de zahar,o lingurita rasa da boabe de mustar si cateva boabe de piper .deasupra se pune floare de marar.Separat se pune un litru de otet si 3 litrii de apa care se pun pe foc si se lasa sa dea un clocot se toarna in borcane se inchid cu capace si se mai ferb la bai marin 5-10 min pana isi schimba un pic culoarea.Se pot pune borcanele si la cuptor in loc de bai marin e mai usor le lasi 10 min si inchizi cuptorul si le lasi acolo pana se racesc borcanele

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii