Castraveti murati bulgaresti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr castraveciori (cantitatea pentru un borcan de 800 ml)
  • 30 ml otet
  • 1-2 linguri zahar tos
  • 1 lingurita sare
  • boabe piper
  • boabe mustar
  • marar seminte si crengute
  • usturoi catei 2-3 buc

Mod de preparare

Se asaza castraveciorii in borcan, unul lanaga altul, si se adauga ingredientele. Apoi se completeaza borcanul cu apa rece de la robinet pana se umple. Se pune capacul, se strange etans si se pune la fiert la bain-marie cam 10 min, dupa ce apa clocoteste (pana ce castraveciorii isi schimba un pic culoarea). Se stinge focul si se scoate borcanul din apa clocotita si se lasa la racit.

Sunt foarte gustosi si se mentin foarte bine pentru iarna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise