Se asaza castraveciorii in borcan, unul lanaga altul, si se adauga ingredientele. Apoi se completeaza borcanul cu apa rece de la robinet pana se umple. Se pune capacul, se strange etans si se pune la fiert la bain-marie cam 10 min, dupa ce apa clocoteste (pana ce castraveciorii isi schimba un pic culoarea). Se stinge focul si se scoate borcanul din apa clocotita si se lasa la racit.
Sunt foarte gustosi si se mentin foarte bine pentru iarna.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii