Castraveti la borcan

Reteta de castraveti la borcan. Castraveti la borcan conservati pentru iarna.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Castraveti la borcan

Ingrediente

  • Pentru un borcan de 800:
  • castraveti cati incap
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rondele de ceapa
  • 3 rondele de morcov
  • o ramura mica de cimbru
  • 2 frunze mici de telina
  • 1 lingurita cu boabe de mustar
  • 10 boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • 4 linguri de otet
  • apa in completare

Mod de preparare

Se spala bine borcanele si se scurg.

Se spala castravetii, se curata ceapa si usturoiul, morcovii.

Se taie rondele ceapa si morcovii.

Se asaza in borcane cum va pricepeti mai bine. Se pune sarea, zaharul, otetul si apoi se completeaza cu apa.

Se infileteaza capacele si se fierb la baie de abur 15 minute, pana isi schimba culoarea.

Se lasa la racit si se depoziteaza in camara. Spor la treaba!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise