Se pun pe fundul borcanului cateva seminte de mustar impreuna cu florile de marar .
Castravetii se spala foarte bine , li se taie capetele apoi se asaza vertical in borcane . Hreanul se curata , se taie fasii si se aseaza printre castraveti . Morcovii se curata , se taie rondele apoi se cresteaza frumos pe margini cu varful unui cutit aranjand apoi feliile printre castraveti . Deasupra se pun cateva frunze de visin apoi betele de marar care vor presa toata compozitia , mentinand-o ferma .
Saramura se prepara dintr-o lingura de sare la 1 l de apa , se pune pe foc iar cand clocoteste se toarna in borcane . Borcanele se inchid ermetic si se pun in camara .
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii