Pentru un borcan de 800g este nevoie de 1 lingurita sare, 1 lingura de zahar , o cescuta de cca 50 ml otet, cateva boabe de mustar, piper, 2-3 catei de usturoi.
Se spala castravetii bine si se aseaza in borcanele curate.
Se pune zaharul, sarea, boabele de mustar, piperul, cateii de usturoi, otetul si se completeaza cu apa rece. Se inchid borcanele si se pun la fiert in apa , intr-o oala pe fundul careia se aseaza prosoape sau ziare. Se lasa borcanele cu castraveti la fiert cca 30 minute dupa ce apa din oala incepe sa clocoteasca.Se pot lasa asa pana a doua zi sau se scot si se invelesc in paturi pana se racesc.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii