Reteta postata pe: 10 octombrie 2008
Ingrediente
(pt un borcan) otet in bocat de 2 degete, 7 castraveti, rondele de morcov, rondele de ceapa, boabe de piper, boabe de mustar, 1 lingurita sare, o lingurita zahar, apa.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se pune otetul in borcan de 2 degete, apoi castravetii, sarea si zaharul, boabele de mustar si de piper, rondelele de ceapa si de morcov. Apoi se aduga apa pana se umple borcanul. Se sigileaza capacul, apoi se pune la fiert 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti in otet" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Se aleg castraveti proaspeti de marime potrivita care se spala si se tin intr-un vas cu apa rece
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
Se pune otetul intr-o oala la fiert, se adauga 1 kg apa, se adauga sarea, piperul. Dupa ce da un
17 voturi
1 comentariu
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 august 2010
Si eu pun dulci-acrisori in fiecare an, dar si reteta clasica, in saramura. Pun poze cu dulce-acrisor.
Sidy (Chef de cuisine) , 29 martie 2009
Noua nu be plac castravetii cu ...zahar asa ca in locul lui pun hrean , ardei iute si usturoi...