Castraveti bulgaresti la borcan, dulci-acrisori, in vinegreta aromata, se pastreaza crocanti si gustosi si 3 ani in camara!
Castraveciorii ii spalam si ii lasam la scurs.
Morcovul si ceapa le curatam si spalam.Taiem ceapa solzisori iar morcovul rondele.
Asezam castravetii in borcan si adaugam ceapa si morcov. La fiecare borcan punem o lingurita de sare, 2 lingurite de zahar si 60 ml otet (4-5 linguri). Adaugam cate o lingurita cu boabe de mustar si 7-8 boabe piper. Completam cu apa si sigilam borcanele.
Le punem la fiert in vase mai mari pe fundul carora punem mai multe straturi de hartie. Le fierbem cca 15-20 minute, pana castravetii isi schimba culoarea. Ii lasam sa se raceasca in apa in care au fiert si ii depozitam in beci sau camara.
Incearca si reteta de castraveti murati la soare, dovlecei murati sau gogosari in otet. Spor la treaba!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii