Se spala bine-bine castraveciorii si se taie capetele.
Se taie ceapa solzisori si impreuna cu usturoiul intreg se aseaza pe fundul borcanelor. Castraveciorii se aseaza si ei in borcane. Se pune in fiecare borcan cate 30 ml otet si se umple cu apa. Cand toate borcanele au fost umplute cu apa si otet, se rastoarna lichidul din borcane intr-un vas incapator si se adauga 1 lingurita de sare si 2 lingurite de zahar ptr fiecare borcan. Se amesteca bine pana se dizolva si se pune din nou in borcane. Se adauga boabe de mustar, se sigileaza cu capac si se fierb la bain-marie 5 min din momentul in care incepe sa fiarba. Se stinge focul si se lasa 20 min in apa in care au fiert. Se aseaza cu capacul in jos unde se lasa 12 ore.
Pofta buna!
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii