Se pune ceapa taiata solzisori,apoi castravetii spalati in prealabil,otet,boabele de piper si mustar,zah,apa pana se acopera se leaga borcanul si se infasoara in carpe si o carpa asezata in cratita in care fierbe. Cratita trebuie sa fie mai inaltadecat borcanul,se pune apa pana in dreptul borcanului.se fierb la foc potrivit pana se schimba la culoare.dupa aceea se scot borcanele sa se raceasca.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii