Prepararea castanelor este foarte simpla.Avem nevoie de castane de aceeasi dimensiune si un cutit cu varf si bine ascutit.Castanele trebuie sa fie intregi si fara pete,sau gauri.Se taie cu acest cutit castana pe lungime,de vreo 3-4 cm,pana se ajunge putin la pulpa.Intre timp incalzim cuptorul.Asezam castanele pe o tava si le dam la cuptor cca 20-30 minute,in functie de dimensiune.Daca sunt mici ajung 20 minute la o potenta medie,daca sunt mai mari cam 30 minute .Sunt gata cand incep sa se desfaca singure.Se servesc fierbinti.Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii