Se pune intr-un castron faina,ouale,zaharul,untul,zaharul vanilat,sare,coaja de lamaie sau portocala rasa,si praful de copt.Se amesteca bine toate aceste ingrediente apoi se adauga bilutele de ciocolata, asezam alutul pe o suprafata infainata.Mai framantam cateva minute pana devine un aluat compact si consistent.Lasam cateva minute aluatul,apoi formam un cordon de cca 2cm de alua tpe care-l taiem in bucatele de marimea unei nuci.Se da apoi o forma rotunda .Se pune ulei la incalzit dar sa nu fie prea incins sa nu se arda .Se prajesc pe rand la foc mic pana se auresc frumos si se ridica la suprafata.Se pudreaza cu zahar cand se racesc.Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii