Carnea de vita se marineaza pentru 24h in ceapa,usturoi,dafin,vin,sare,piper,ulei,cimbru si coriandru.
Carnea se scoate din marinata , se usuca cu servetele de bucatarie si se prajesc in ulei si faina.
Se adauga rondelele de morcov , marinata strecurata si supa.
Se fierbe .
Ciupercile se prajesc usor in ulei si baconul se rumeneste apoi se adauga la carne.Se mai fierbe.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii