Se taie cascavalul in 8 felii rotunde si cat de subtiri putem,din restul ingredientelor se prepara o pasta:untul sau margarina se freaca cu sare,vegeta si piper dupa gust,gogosarul,ceapa verde si patrunjelul se toaca marunt,dupa care se adauga in unt si se amesteca bine.se ung feliile de cascaval cu aceasta compozitie,se aseaza una peste alta,se da la frigider pentru circa 2 ore.Se taie in felii ca un tort.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii