Se taie cascavalul in 8 felii rotunde si cat de subtiri putem,din restul ingredientelor se prepara o pasta:untul sau margarina se freaca cu sare,vegeta si piper dupa gust,gogosarul,ceapa verde si patrunjelul se toaca marunt,dupa care se adauga in unt si se amesteca bine.se ung feliile de cascaval cu aceasta compozitie,se aseaza una peste alta,se da la frigider pentru circa 2 ore.Se taie in felii ca un tort.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii