Descopera cum sa prepari cascaval pane perfect cu aceasta reteta simpla si delicioasa. Urmeaza pasii nostri si bucura-te de un cascaval pane crocant si gustos de fiecare data!
Taie cascavalul in felii de grosime potrivita, aproximativ 1 cm.
Daca doresti, poti taia cascavalul in forme mai mici sau sa il lasi in felii mari.
Intr-un bol, bate bine ouale si adauga un praf de sare si piper.
In alt bol, pune faina.
Intr-un al treilea bol, pune pesmetul.
Ia fiecare felie de cascaval si trece-o mai intai prin faina, asigurandu-te ca este acoperita uniform.
Dupa aceea, scufunda felia de cascaval in oul batut.
La final, trece felia prin pesmet, asigurandu-te ca pesmetul adera bine pe toata suprafata.
Pentru a obtine o crusta perfecta, crocanta si care sa sigileze bine cascavalul, mai trece o data prin ou si apoi prin pesmet. Astfel, obtii o crusta sigura si cascavalul nu va curge la prajit.
Intr-o tigaie adanca, incalzeste uleiul la foc mediu.
Prajeste feliile de cascaval pane in uleiul incins, cate 2-3 minute pe fiecare parte, pana cand devin aurii si crocante.
Scoate-le pe o farfurie acoperita cu hartie absorbanta pentru a elimina excesul de ulei.
Serveste cascavalul pane cald, alaturi de o salata proaspata, cartofi prajiti sau o garnitura la alegere.
Poti adauga si sosuri, precum sos de rosii, ketchup, maioneza sau sos de usturoi. Pofta buna!
Galette cu caise - reteta de tarta rustica cu caise. Descopera cum sa prepari o tarta delicioasa si usor de facut, perfecta...
Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caiseReteta simpla si delicioasa de tortilla spaniola. Afla cum sa prepari rapid aceasta mancare traditionala spaniola cu...
Tortilla spaniola. Reteta simpla, delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii