Tavalim cascavalul in faina, ouale batute spuma si pesmet, repetand operatia pana obtinem o crusta solida. Urmeaza prajirea pe ambele parti in uleiul incins, dupa care lasam sa se scurga grasimea vegetala excedentara - pe un servet de bucatarie. Servim imediat cu capsunile injumatatite si fire de ceapa verde. Este un vis gastronomic!
Sfaturi: puteti folosi in loc de cascaval si felii de telemea, respectiv, in loc de pesmetul clasic, niste arahide (nuci) prajite si macinate.
Recomandare: vegetarienii pot inlocui branza de origine animala cu felii de tofu (branza de soia), lasata la marinat in ceva mustar si sos de soia iute.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii