Cascavalul se taie in felii intre 5mm-1cm.Feliile de cascaval se ung cu putin ulei pe ambele parti,se dau prin amestecul de faina si pesmet,apoi prin oul batut cu piper si cimbru,din nou prin amestecul de faina si pesmet,dupa care se prajesc in ulei incins pe ambele parti.Dupa prajire se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii