Se fierbe laptele se adauga branza se amesteca bine pana se zaruieste laptele. Se pune compozitia la scurs intr-o strecuratoare.
Se da apoi prin masina de tocat , margarina se pune la topit cand fierbe se adauga branza apoi ouale batute spuma ,sarea si bicarbonatul stins. Se fierbe la foc mic 30 minute pana se face ca o pasta mai vartoasa. Compozitia o turnam intr-o cratita tapetata cu hartie unsa cu ulei, se lasa la intarit cam 12 ore.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii