Se pregateste sosul - se amesteca smantana cu ceapa tocata marunt si, dupa gust, se asezoneaza cu sare si piper si se lasa la rece.
Pe o tava tapetata cu pergament se asaza rosiile taiate felii subtiri se presara putina sare si ulei de masline si se frig 15 minute in cuptor la faza de gril sau numai cu focul de sus.
Se taie branza felii subtiri. Pe o plansa se pune o tortilas, se pun felii de branza deasupra se pun felii de rosii si se acopera cu o alta tortilas. Se pregatesc asa restul de tortilas.
Intr-o tigaie de teflon se incalzeste putin ulei se pune o quesadilla pregatita si se prajeste putin pe ambele parti pana se rumenesc. Se taie in sferturi si se servesc alaturi de sosul cu smantana.
Reteta am gasit-o intr-o revista cu specific mexican si in reteta originala se foloseste si bacon care se prajeste si se adauga intre feliile de branza si rosii.
Dar eu nu amestec carne cu branza in mancaruri de aceea nu am folosit dar va redau ca o varianta la quesadilla.
Eu am pregatit numai cu cheddar si rosii si au iesit minunate.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii