Se curata legumele, se spala si se pregatesc astfel: ceapa si ardeii se taie solzisori subtirei si se pun la calit in ulei intr-o tigaie incapatoare (trebuie preparati neaparat in tigaie). Intre timp curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in rondelute subtiri, dar nu foarte mari si ii vom adauga peste legumele calite. Acoperim tigaia cu un capac pentru 5 min, timp in care cartoful se inabusa si ia aroma legumelor calite. Dupa 5 min se ia capacul, se amesteca bine, se adauga sare dupa gust si se lasa sa se caleasca. Cartofii trebuie sa aiba ulei destul, deci cantitatea de ulei poate varia in functie de cati cartofi folositi. Pot fi seviti ca mancare de post sau pot fi folositi si ca garnitura pentru fripturi.
Va urez spor la preparat si pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii